Spaghetti met bieten en feta

Ingrediënten

  • 500 gram rode bieten
  • 150 gram feta
  • 200 gram volkorenspaghetti
  • 1 ui
  • 4 tenen knoflook
  • balsamico azijn
  • peper
  • zout

de bereiding

  • Zet een ruime pan met water op.
  • Kook de spaghetti in ongeveer 10 minuten gaar.
  • Snij de bieten en ui grof.
  • Doe de bieten en ui in een keukenmachine, pers de knoflook erbij.
  • Hak de bieten in de keukenmachine helemaal fijn.
  • Breng het bieten mengsel op smaak met balsamico azijn, peper en zout.
  • Giet de spaghetti af en doe deze terug in de pan.
  • Doe de bieten erbij en roer dit goed door, verwarm nog eens helemaal op.
  • Schep de spaghetti in een bord en snij/verbrokkel de feta in kleine blokjes.
  • Verdeel de feta over de spaghetti heen.

Super simpel en snel. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook nog eens heel lekker.

Dat wordt smullen!!